De Workshop

De Workshop

Locatie

Locatie

Business Events

GitaarFactory biedt een teambuilding workshop aan op een unieke locatie. Muziek als katalysator voor nieuwe inzichten. Muziek maken met elkaar trekt enorm veel paralellen met het bedrijfsleven. Zo is iedereen verantwoordelijk voor het (eind)resultaat, zijn gevolgen direct zichtbaar, doe je een beroep op creativiteit om tot oplossingen te komen en leer je samen te werken. Ontdek welke capaciteiten je nog meer bezit en of de baas de enige is die de leiding kan nemen!

Teambuilding Workshop

Rockband in 60 minutes

Pak een microfoon, grijp een gitaar, ga achter het drumstel zitten. Tel af, en beleef wat er gaat gebeuren. In 60 minuten leer jij een lied uit de Top 2000 te spelen en samen te werken als een echte band. Waan je een Rockster op het podium van GitaarFactory en neem jouw song op als aandenken aan jouw wilde tijd in die waanzinnige band!

Bij deze workshop:

  • Leer je een instrument te bespelen
  • Speel je een lied uit de Top 2000
  • Leer je samen te werken als een band
  • Treed je op met professioneel geluid op een echt podium
  • Zijn alle apparatuur en instrumenten aanwezig
  • Krijg je na afloop een audio opname van het optreden toegestuurd
  • Krijg je feedback van de band-coach
  • Is al het lesmateriaal inbegrepen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door hier contact met ons op te nemen.

Locatie


In een leegstaand pand in het centrum van Rotterdam bevindt zich de meest gerse werkruimte van de stad. Je loopt niets vermoedend binnen, gaat de trap op, het hoekje om en opeens ben je in een oase van muziek, ontspanning en alles waarvan je hebt gedroomd sinds jouw zestiende verjaardag.

De ruimte, in eerste instantie ingericht als muziekruimte bestaat uit een podium, bar, lounge en vergadergedeelte. Voor aanvang of na afloop van de workshop is het mogelijk deze ruimte in gebruik te nemen.

Bijzondere vergaderruimte

Kies er bijvoorbeeld voor om te vergaderen of te lunchen alvorens de workshop begint. Op deze manier is het een heel dagje vertoeven op de meest gerse werkplek van Rotterdam. Laat je inspireren door de creatieve omgeving en kom tot nieuwe inzichten in deze bijzondere vergaderruimte.

Tarieven

Workshop 'Rockband in 60 minutes'

€ 50,- per persoon (min. 4 personen)

Locatie

€ 90,- per dagdeel (8.00-13.00 en/of 13.00-18.00)

alle bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW