Gitaarles

Wij verwelkomen het hele jaar door nieuwe leerlingen. Van beginnend tot gevorderd, van Bach tot Blues, individueel of in groepsles. Bij GitaarFactory is het allemaal mogelijk. Begin je net met gitaar spelen? Wij hebben voor jou een lesprogramma liggen dat op elk punt aangepast kan worden naar jouw wensen en mogelijkheden. Speel je al een tijdje gitaar en kom je niet verder? Zeker weten dat een paar lessen bij ons je weer de goede kant op sturen! Ben je al ver gevorderd maar wil je nog meer uit je instrument halen? Ook dan ben je zeer welkom bij ons! Wij helpen je graag verder met onze ervaren en conservatorium afgestudeerde docenten!

GitaarFactory hanteert verschillende lesvormen; individueel les, duo les en groepsles. Wil jij gitaarles toegespitst op jouw niveau en jouw wensen? Dan is individueel les de beste keuze. Wil jij behalve van de docent ook wat van jouw medestudenten leren of voel jij je prettiger in een groep? Kies dan voor duo of groepsles. Duo les bestaat net als individueel les uit wekelijkse lessen van 30 minuten. Groepslessen duren 45 minuten.

Onregelmatige agenda? Kies dan voor het strippenkaart systeem en plan je lessen zelf in. Les wanneer het jou uitkomt!

Schrijf je in voor gitaarles door hier contact met ons op te nemen.

Tarieven

Jonger dan 21 jr. (BTW vrijgesteld)Ouder dan 21 jr. (incl. 21% BTW)
Wekelijks 30 minuten individueel les € 77,25 per maandWekelijks 30 minuten individueel les € 93,47 per maand
Wekelijks 30 minuten duo les € 55,- p.p. per maandWekelijks 30 minuten duo les € 66,55 p.p. per maand
Wekelijks 45 minuten groepsles € 55,- p.p. per maand (min. 3 cursisten)Wekelijks 45 minuten groepsles € 66,55 p.p. per maand (min. 3 cursisten)
Strippenkaart 5 x 30 min. individueel les € 112,50Strippenkaart 5 x 30 min. individueel les € 136,13

De tarieven zijn gebaseerd op het landelijk vastgesteld uurtarief voor gediplomeerde docenten. Leerlingen onder 21 jaar hoeven geen BTW te betalen, leerlingen van 21 jaar en ouder wel. Dit is wettelijk bepaald.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Jeugdcultuurfonds

Speciaal voor hen die gitaarles willen maar dit niet kunnen betalen is het Jeugdcultuurfonds in het leven geroepen. Deze organisatie maakt het mogelijk voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar om muziekles te volgen. Voorwaarde is dat zij worden aangemeld door een professional die hen en hun (financiële) gezinsomstandigheden kent uit o.a. onderwijs, maatschappelijk werk, jeugdzorg en gezondheidszorg. Het jeugdcultuurfonds betaald de lessen direct aan de school zodat uw kind gewoon lessen kan volgen. Het bedrag kan oplopen tot € 450 per jaar.

Voor meer informatie: www.jeugdcultuurfonds.nl