Over Ons

GitaarFactory staat voor kwaliteit. In een tijd van prijsvechters en lopende band lespraktijken waarborgen wij de kwaliteit van educatie maar ook de kwaliteit van de locatie. In onze professionele studio heb je de beschikking over de beste gitaren en versterkers. Onze ervaren en gediplomeerde docenten helpen je hier graag verder!

GitaarFactory is opgericht door Edmond Bravenboer. Afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium Codarts, gitarist/zanger van Bluesrock band 'De Wet' en halve finalist van de Radio 2 wedstrijd 'De beste gitarist van Nederland'.

Edmond heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende acts en coverbands en kan daarom met alle stijlen goed uit de voeten. Tijdens zijn opleiding heeft hij stage gelopen en lesgegeven bij onder meer de Herman Brood Academie en de SKVR.

Zijn eigen stijl, het best te omschrijven als Bluesrock is zijn specialisatie. Andere sterke punten zijn sound, beleving, techniek, timing, toon, halskennis, akkoordenkennis en plezier. Gitaar spelen moet bovenal leuk zijn!

Zelf heeft Edmond les gehad van onder meer Age Kat (Rick DeVito), Menno Gootjes (Focus), Leendert Haaksma (Anouk), Arnold van Dongen (Ilse Delange) en Martijn van Agt (Anouk).

De Leerlingen over ons

Marcel, 41
"Edmond is een van de beste gitaristen van Nederland en een uitermate begaafde gitaarleraar. Ik speel in vier maanden tijd jazzy sounds waarvoor ik hem oprecht dankbaar ben."

Moeder van Susan, 12
"Edmond is een zachtaardige en vriendelijke "gitaarmeester" die duidelijk plezier en geduld heeft in het lesgegeven. Mijn dochter gaat elke keer met plezier naar gitaarles en komt er altijd gemotiveerd en enthousiast van vandaan! Wat me ook opvalt is dat hij maatwerk biedt: hij voelt aan hoe hij onze dochter het beste kan inspireren, geeft ook de ruimte voor eigen (muzikale) inbreng en is flexibel qua indeling van de lessen. Ik kan je Edmond erg aanraden!"

Ton
"Deze manier van lessen is precies wat ik zoek. Heel relaxed en met veel aandacht voor wat ik wil, en kan, leren spelen. En dan een stapje verdergaan!! Grote klasse...."

Rolf, 23
"Edmond is iemand die het randje van je kennis en kunde opzoekt en die vervolgens met een goede strategie kan uitbreiden. Daarnaast zijn de lessen erg gezellig en weet Edmond de stof op een fijne manier over te brengen, zodat je direct geholpen wordt bij het verbreden van je gitaarhorizon. Op het moment dat ik hem voor het eerst zag spelen, speelde ik zo'n 13 jaar gitaar, had ik al veel ervaring opgedaan in livebandjes en gaf ik zelf ook les. Maar wat ik Edmond op podium hoorde doen had ik nog nooit in levende lijve gezien."

Rolf, 28
"Altijd een goeie les en een leuke tijd! Edmond is een baas!"